Welcome Guest ( Log In | Register ) Resend Validation Email


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Thread Rating: 0 votes, 0.00 average.  Rate:  
  • Thread Rating: 0 votes, 0.00 average.  Rate:  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
> DO you use the same car for battle and TA?, Does the difference REALLY matter?
 
Do you use the same car for TA and battle?
No - Set ups are significantly different [ 2 ]  [7.14%]
No - Its a fishing device [ 1 ]  [3.57%]
Yes - The set ups is good for both [ 12 ]  [42.86%]
Yes - its stupid having 2 of the same car [ 13 ]  [46.43%]
Total Votes: 28
Guests cannot vote 
fkn
Posted on Oct 4 2009, 08:01 PM
Quote Post


Shun Goku Satsu
**********

Group: Core Members
Posts: 5,984
Member No.: 2,331
Joined: Mar 3rd 2008
Location: Australia - ADELAIDEEEEE





Ok - So some people like using difference CARS for battle and TA, which is understandable..

But - do you use the SAME CAR but different settings on DIFFERENT CARDS for battle and another one for TA?

If so, why?

If not, Why not?

This would be interesting to hear from everyone!
PMEmail PosterMSN
Top
787B-
Posted on Oct 4 2009, 09:00 PM
Quote Post


WME Banned Member
**********

Group: Banned
Posts: 1,003
Member No.: 4,598
Joined: Feb 9th 2009
Location: Update Profile





whats the point of having 2 of the same car i rather have 2 different ones since it's more fun

This post has been edited by 787B- on Oct 4 2009, 09:03 PM


--------------------
This account has been suspended indefinitely.

- The Moderating Team
PMEmail Poster
Top
winter07
Posted on Oct 4 2009, 09:06 PM
Quote Post


Hep! Hep!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,020
Member No.: 4,318
Joined: Jan 3rd 2009
Location: In your heart :)





i would definitely make my main car to have the expectation i want in the TA.
PMEmail Poster
Top
dragoon20005
Posted on Oct 4 2009, 09:14 PM
Quote Post


Master Dragoon Commander In Chief Of The Dragoons
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,291
Member No.: 3,931
Joined: Oct 30th 2008
Location: Singapore





My main car the R34 is used both for TA and battle. And it serve me well.

The new Z34 is for TA and abit of battle.
PMEmail PosterMSN
Top
GT3 RS
Posted on Oct 4 2009, 09:16 PM
Quote Post


WME King Cat
**********

Group: Core Members
Posts: 5,050
Member No.: 5,053
Joined: Apr 16th 2009
Location: DFW





Ill be honest........its actually more organized for me,and it helps me in some ways,like deciding on setups for my main car for a specific course

This post has been edited by GT3 RS on Oct 4 2009, 09:16 PM
PM
Top
mprasetya
Posted on Oct 5 2009, 02:13 AM
Quote Post


S T A Y C O O L
**********

Group: Core Members
Posts: 9,805
Member No.: 2,144
Joined: Feb 6th 2008
Location: Depok, Indonesia





I use my main car EVO 8 and R32 for battle and TA too.

Maybe my FC3S is only for batte LOL
PMEmail PosterUsers WebsiteYahoo
Top
Exia
Posted on Oct 5 2009, 02:24 AM
Quote Post


Legendary Emperor
*********

Group: Members
Posts: 268
Member No.: 4,589
Joined: Feb 9th 2009
Location: Indonesia





1. Yes, it's useless to have 2 of the same car
2. Driver > Setup
3. I don't have any other car T_T
PMEmail PosterYahooMSN
Top
Schar
Posted on Oct 5 2009, 03:17 AM
Quote Post


WME C1 Runner
****

Group: Members
Posts: 36
Member No.: 5,441
Joined: Jun 30th 2009
Location: Update Profile





I say, get good at your car in battle AND ta.
Eff the setups.
PMEmail Poster
Top
frysee
Posted on Oct 5 2009, 04:45 AM
Quote Post


The Wangan Atomic Buster
**********

Group: Advanced Members
Posts: 520
Member No.: 3,713
Joined: Sep 27th 2008
Location: Disneyland





i think people opt to look for both battle and ta setup in their car.
i know i do.

its kinda funny to have a car with no stars but holds world records.....

dont think its practical....

thats my opinion.. :lol:
PMEmail PosterYahoo
Top
noOb R34
Posted on Oct 5 2009, 05:00 AM
Quote Post


Team ☆AGR☆
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,677
Member No.: 4,259
Joined: Dec 25th 2008
Location: MALAYZIAAA





i dont even play TA..hehe
gave it a try and major major wreck..
PMEmail Poster
Top
frysee
Posted on Oct 5 2009, 05:09 AM
Quote Post


The Wangan Atomic Buster
**********

Group: Advanced Members
Posts: 520
Member No.: 3,713
Joined: Sep 27th 2008
Location: Disneyland





hahahah thats funny at first i was the same but as you battle others and play ghost..you get beter
PMEmail PosterYahoo
Top
Paladinoras
Posted on Oct 5 2009, 06:05 AM
Quote Post


Pimp It Up
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,523
Member No.: 1,864
Joined: Jan 5th 2008
Location: Indonesia





Driver > Set-Up

Plus, seriously, it is more effective to use an FDU car for TA. You can change your setting easily.

Why the hell would you wanna make a car for TA and change around with it... when you can do the same thing for your primary makes no sense to me.

There are no TA settings that makes your car sucks so much for battle that it will cause INSTANT DEFEAT.

It's the driver.
PMEmail Poster
Top
frysee
Posted on Oct 5 2009, 09:22 AM
Quote Post


The Wangan Atomic Buster
**********

Group: Advanced Members
Posts: 520
Member No.: 3,713
Joined: Sep 27th 2008
Location: Disneyland





true that but if the setup is too slidey then any driver would hit the walls... ;)
PMEmail PosterYahoo
Top
FClover
Posted on Oct 5 2009, 10:20 AM
Quote Post


All hail the Gurren Brigade!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,944
Member No.: 954
Joined: Sep 26th 2007
Location: A hell hole called Malaysia





I only use one car for both...Set-ups dun really matter either way cuz speedy and agile set-ups are more suited to my overall driving style which also includes battle style...
And yeah I do agree that it's kinda stupid to have 2 different cars for 2 different purposes... :\
PMEmail Poster
Top
cabbie
Posted on Oct 5 2009, 10:24 AM
Quote Post


Pick up chicks!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,501
Member No.: 5,963
Joined: Oct 5th 2009
Location: outside a love hotel





TA n battle
Project D use the same car for both.

but this is MT so i guess its different.
PMEmail Poster
Top
BNR34NISMO
Posted on Oct 5 2009, 07:26 PM
Quote Post



**********

Group: Core Members
Posts: 11,308
Member No.: 871
Joined: Sep 17th 2007
Location: Seattle, WA





my current main car, Evo IX, is both my battle and TA car :)

but otherwise, yes, i switch cars between battle and TA depending on the course, and setup. :ermm: pain in the ass i know =.=

This post has been edited by BNR34NISMO on Oct 5 2009, 07:27 PM
PMEmail Poster
Top
Paladinoras
Posted on Oct 5 2009, 11:18 PM
Quote Post


Pimp It Up
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,523
Member No.: 1,864
Joined: Jan 5th 2008
Location: Indonesia





QUOTE (frysee @ Today, 9:22 AM)
true that but if the setup is too slidey then any driver would hit the walls... ;)

There is no setup in MT that is THAT bad.

And another factor is money. Renames are dirt cheap these days, sure, but why waste it on them when you can use it to add mileage to your primary?
PMEmail Poster
Top
Dare
Posted on Oct 7 2009, 09:39 AM
Quote Post


Rehabilitated Troll
Group Icon

Group: FORUM MODERATOR
Posts: 26,607
Member No.: 1,615
Joined: Dec 6th 2007
Location: 90210





QUOTE (cabbie @ Oct 6 2009, 04:24 AM)
TA n battle
Project D use the same car for both.

but this is MT so i guess its different.

worst argument ever....
PMEmail PosterMSN
Top
trisonzephyrus
Posted on Oct 7 2009, 06:27 PM
Quote Post


Team MN-R*
**********

Group: Advanced Members
Posts: 984
Member No.: 3,452
Joined: Aug 14th 2008
Location: Singapore





QUOTE (cabbie @ Oct 6 2009, 02:24 AM)
TA n battle
Project D use the same car for both.

but this is MT so i guess its different.

what kind of logic is that? lol
PMEmail PosterMSN
Top
May@
Posted on Oct 8 2009, 12:20 AM
Quote Post


SRSly Aserazu ikiteite
**********

Group: Core Members
Posts: 6,342
Member No.: 3,464
Joined: Aug 17th 2008
Location: Update Profile





Iz not understand.
PMEmail Poster
Top
Paladinoras
Posted on Oct 8 2009, 06:18 AM
Quote Post


Pimp It Up
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,523
Member No.: 1,864
Joined: Jan 5th 2008
Location: Indonesia





QUOTE (trisonzephyrus @ Yesterday, 6:27 PM)
what kind of logic is that? lol

fuzzy logic pwns all my man.
PMEmail Poster
Top
kevinnx3
Posted on Oct 14 2009, 01:30 AM
Quote Post


WME Racer
***

Group: Members
Posts: 23
Member No.: 5,991
Joined: Oct 13th 2009
Location: bankstown





I Only Have One Car And One Car Only. xD I Use Both For TA and Battles. My MAIN Should Be More Than Enough.
PMEmail Poster
Top

Topic Options  Reply to this topic Fast ReplyStart new topicStart Poll