Welcome Guest ( Log In | Register ) Resend Validation Email


Forum Rules Important Rules
Please read these rules before starting topics :
  • You should provide the Name, Route, Direction, Car, HP, Time and any appropriate supplemental info for each video posted in this section.
  • It would be best if the file(s) are hosted on a permanent paid host.
  • If you don't have access to paid host, we recommend you using free hosts such as MegaUpload, YouSendIt, RapidShare, Putfile ... etc.
  • If you are looking for a free host for videos, please check out this thread - http://wmexpressway.net/index.php?showtopic=28742
  • You are encouraged to use our youtube tags. You must have more than 50 posts or have been a member for 6 months to use it.

  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Thread Rating: 0 votes, 0.00 average.  Rate:  
  • Thread Rating: 0 votes, 0.00 average.  Rate:  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
> WMMT3DX Yokohane Line Time 2'47"518 Good Quality, Driver SAKU 1セクオワタ
Frog
Posted: Nov 26 2009, 04:15 AM
Quote Post



**********

Group: Advanced Members
Posts: 708
Member No.: 4,628
Joined: Feb 15th 2009
Location: Singapore





YOUTUBE ( http://www.youtube.com/watch?v=6KghvgvQV88 )
PM
Top
ABRD
Posted: Nov 26 2009, 06:19 AM
Quote Post


Request Title - PM Mods
**********

Group: Members
Posts: 341
Member No.: 6,002
Joined: Oct 16th 2009
Location: Makati, Philippines





Such good quality! ( the video )

How did they shoot that?
PMEmail Poster
Top
Paladinoras
Posted: Nov 26 2009, 06:25 AM
Quote Post


Pimp It Up
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,523
Member No.: 1,864
Joined: Jan 5th 2008
Location: Indonesia





Is that a new record?
PMEmail Poster
Top
Frog
Posted: Nov 26 2009, 06:50 AM
Quote Post



**********

Group: Advanced Members
Posts: 708
Member No.: 4,628
Joined: Feb 15th 2009
Location: Singapore





i check the japan ta ranking he is like top 5 if i never remember wrong.
PM
Top
Paladinoras
Posted: Nov 26 2009, 07:21 AM
Quote Post


Pimp It Up
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,523
Member No.: 1,864
Joined: Jan 5th 2008
Location: Indonesia





QUOTE (Frog @ 31 minutes, 11 seconds ago)
i check the japan ta ranking he is like top 5 if i never remember wrong.

The number 1 guy don't have a video..?
PMEmail Poster
Top
Jerry Liu
Posted: Nov 26 2009, 10:56 AM
Quote Post


I <333 Taylor Swift!!!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,594
Member No.: 2,493
Joined: Mar 26th 2008
Location: TONG YUN GAI





QUOTE (ABRD @ 4 hours, 37 minutes ago)
Such good quality! ( the video )

How did they shoot that?

Japanese machines have a feed to directly record.
PMEmail PosterAOL
Top
MoneyMarv
Posted: Nov 26 2009, 02:37 PM
Quote Post


MoneyMarv @ JigglyPuffZ
**********

Group: Core Members
Posts: 7,532
Member No.: 3,209
Joined: Jul 8th 2008
Location: Sauga





QUOTE (Paladinoras @ 7 hours, 15 minutes ago)
The number 1 guy don't have a video..?

MAYBE he dont want no1 to take his line or setup or whatever the hell it is lol.

MAYBE. :D
PMEmail PosterMSN
Top
blackcyborg009
Posted: Nov 26 2009, 07:19 PM
Quote Post


WME King Tiger
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,568
Member No.: 2,814
Joined: May 13th 2008
Location: Makati, Metro Manila, Philippines





QUOTE (Jerry Liu @ 8 hours, 22 minutes ago)
Japanese machines have a feed to directly record.

Oh is that so? But most of the brand new DX cabinets we have here are also made by Namco Japan? Shouldn't we have the AUX port as well?
PMEmail Poster
Top
Jerry Liu
Posted: Nov 26 2009, 07:29 PM
Quote Post


I <333 Taylor Swift!!!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,594
Member No.: 2,493
Joined: Mar 26th 2008
Location: TONG YUN GAI





No, you got international cabinets.
I'm talking about the ones with Japanese language, Gemballas, smoke when taking a turn, etc.
PMEmail PosterAOL
Top
Geo
Posted: Nov 26 2009, 09:38 PM
Quote Post


all bow before me
Group Icon

Group: FORUM MODERATOR
Posts: 33,043
Member No.: 1,760
Joined: Dec 25th 2007
Location: Sydney, Australia





QUOTE (Paladinoras @ Today, 2:21 AM)
The number 1 guy don't have a video..?

Not everyone takes videos of their runs. HAMAN is the fastest for C1 OB and Nagoya, but there are no videos of his runs at all.
PMEmail PosterMSN
Top
blackcyborg009
Posted: Nov 26 2009, 10:35 PM
Quote Post


WME King Tiger
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,568
Member No.: 2,814
Joined: May 13th 2008
Location: Makati, Metro Manila, Philippines





QUOTE (Jerry Liu @ 3 hours, 5 minutes ago)
No, you got international cabinets.
I'm talking about the ones with Japanese language, Gemballas, smoke when taking a turn, etc.

Now that you mention it, I was wondering why their is smoke coming from his tires. Heh, I guess all we get are skidmarks only :P
PMEmail Poster
Top
spl
Posted: Nov 26 2009, 10:57 PM
Quote Post


WME King Tiger
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,497
Member No.: 2,679
Joined: Apr 24th 2008
Location: Sydney, Australia





QUOTE (Jerry Liu @ Today, 4:56 AM)
Japanese machines have a feed to directly record.

Can you confirm this? Japanese have done direct feed videos for years and years since the 80s by simply splitting the video output in the cab to run on another (normally very big) screen. This is normally used in tournaments/contents etc. This way they can also route it thru receivers and video recorders, etc.

Unless you have an actual picture of this so called output port I don't believe it exists.

Anyone in any country can make a video like that provided they have the equipment and the access to the inside of the cabinet.
PMEmail PosterUsers Website
Top
Geo
Posted: Nov 26 2009, 10:59 PM
Quote Post


all bow before me
Group Icon

Group: FORUM MODERATOR
Posts: 33,043
Member No.: 1,760
Joined: Dec 25th 2007
Location: Sydney, Australia





QUOTE (spl @ 1 minute, 22 seconds ago)
Can you confirm this? Japanese have done direct feed videos for years and years since the 80s by simply splitting the video output in the cab to run on another (normally very big) screen. This is normally used in tournaments/contents etc. This way they can also route it thru receivers and video recorders, etc.

Unless you have an actual picture of this so called output port I don't believe it exists.

Anyone in any country can make a video like that provided they have the equipment and the access to the inside of the cabinet.

Knowing the Japs giving everyone else something that ain't as good as theirs, maybe their internal machinery is just easier to get around.
PMEmail PosterMSN
Top
spl
Posted: Nov 26 2009, 11:06 PM
Quote Post


WME King Tiger
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,497
Member No.: 2,679
Joined: Apr 24th 2008
Location: Sydney, Australia





QUOTE (Geo @ 7 minutes, 38 seconds ago)
Knowing the Japs giving everyone else something that ain't as good as theirs, maybe their internal machinery is just easier to get around.

Hmm well it's quite simple.

Look at this pic: This is Sega Lindbergh which is almost identical to the hardware MT3DX runs on.

(IMG:http://sega.eff-bee-eye.de/lindberghboard.jpg)

See the video output??? Just a simple splitter between that and the monitor will work.
PMEmail PosterUsers Website
Top
Paladinoras
Posted: Nov 26 2009, 11:32 PM
Quote Post


Pimp It Up
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,523
Member No.: 1,864
Joined: Jan 5th 2008
Location: Indonesia





QUOTE (Geo @ 1 hour, 53 minutes ago)
Not everyone takes videos of their runs. HAMAN is the fastest for C1 OB and Nagoya, but there are no videos of his runs at all.

Sadly... I wanna check out their lines. Even JAKIE's C1 OB video has been removed.
PMEmail Poster
Top
Jerry Liu
Posted: Nov 26 2009, 11:34 PM
Quote Post


I <333 Taylor Swift!!!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,594
Member No.: 2,493
Joined: Mar 26th 2008
Location: TONG YUN GAI





QUOTE (spl @ 37 minutes, 3 seconds ago)
Can you confirm this? Japanese have done direct feed videos for years and years since the 80s by simply splitting the video output in the cab to run on another (normally very big) screen. This is normally used in tournaments/contents etc. This way they can also route it thru receivers and video recorders, etc.

Unless you have an actual picture of this so called output port I don't believe it exists.

Anyone in any country can make a video like that provided they have the equipment and the access to the inside of the cabinet.

Why else would we only see the Japanese videos with quality this good?

From what I've read it, it's in the back or the bottom or something.
PMEmail PosterAOL
Top
spl
Posted: Nov 27 2009, 04:32 AM
Quote Post


WME King Tiger
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,497
Member No.: 2,679
Joined: Apr 24th 2008
Location: Sydney, Australia





QUOTE (Jerry Liu @ 4 hours, 57 minutes ago)
Why else would we only see the Japanese videos with quality this good?

From what I've read it, it's in the back or the bottom or something.

Yeah that's what I mean. They obtain this quality by splitting the output directly from the cab. I have not heard of an actual output on a cabinet before, remember there must be at least 2 (3 for stereo) outputs also so you can have audio too.
PMEmail PosterUsers Website
Top
blackcyborg009
Posted: Dec 2 2009, 10:25 AM
Quote Post


WME King Tiger
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,568
Member No.: 2,814
Joined: May 13th 2008
Location: Makati, Metro Manila, Philippines





PMEmail Poster
Top
Jerry Liu
Posted: Dec 2 2009, 01:06 PM
Quote Post


I <333 Taylor Swift!!!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,594
Member No.: 2,493
Joined: Mar 26th 2008
Location: TONG YUN GAI





Where is that?
PMEmail PosterAOL
Top
xeoreg
Posted: Dec 2 2009, 08:46 PM
Quote Post


hello there
**********

Group: Core Members
Posts: 9,037
Member No.: 175
Joined: May 14th 2007
Location: Toronto, Canada





QUOTE (Jerry Liu @ 7 hours, 39 minutes ago)
Where is that?

namco station, causeway bay, hong kong
PM
Top
Frog
Posted: Dec 5 2009, 06:09 AM
Quote Post



**********

Group: Advanced Members
Posts: 708
Member No.: 4,628
Joined: Feb 15th 2009
Location: Singapore





anyone knows it's setup?
PM
Top
bo093
Posted: Dec 16 2009, 09:40 PM
Quote Post


WME Wangan Runner
*****

Group: Members
Posts: 43
Member No.: 3,083
Joined: Jun 18th 2008
Location: Update Profile





To set up a TV or Project connecting to a DX cab is kind of easy. Well but take times.

Is like connecting you PC to the TV
Except is not HDMI but the standard PC connection.
I can't tell more. Because I didnt see everything what they did to connect the projectors. :Xl:
PMEmail Poster
Top
Ram
Posted: Dec 18 2009, 08:11 AM
Quote Post


When I finish my Os will train harder
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,980
Member No.: 5,709
Joined: Aug 17th 2009
Location: Singapore ,North side





QUOTE (bo093 @ Dec 16 2009, 09:40 PM)
To set up a TV or Project connecting to a DX cab is kind of easy. Well but take times.

Is like connecting you PC to the TV
Except is not HDMI but the standard PC connection.
I can't tell more. Because I didnt see everything what they did to connect the projectors. :Xl:

the thig is do we have it in our own machine.. as in is it outside or inside?
PMEmail PosterMSN
Top
bo093
Posted: Jan 24 2010, 02:03 PM
Quote Post


WME Wangan Runner
*****

Group: Members
Posts: 43
Member No.: 3,083
Joined: Jun 18th 2008
Location: Update Profile





is inside. under the seat.
PMEmail Poster
Top

Topic Options  Reply to this topicStart new topicStart Poll