Welcome Guest ( Log In | Register ) Resend Validation Email


4 Pages  1 2 3 4  ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Thread Rating: 1 votes, 5.00 average.  Rate:  
  • Thread Rating: 1 votes, 5.00 average.  Rate:  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
> S-Tuner
WRX22B1998
Posted: Jan 12 2015, 03:33 AM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,658
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (Whitzwolf @ Today, 2:30 AM)
Pretty sure will just be processing power + RAM

yeah sounds about right.

gonna edit this soon with the next thing i've made

user posted image
Image size reduced, original size: 1280 x 720. Click here to view the image in its original dimension.


i tried doing the background thing but ... yeah :lol:

This post has been edited by WRX22B1998 on Jan 12 2015, 04:09 AM
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
Antares
Posted: Jan 12 2015, 02:39 PM
Quote Post


• MR-S •
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,539
Member No.: 8,468
Joined: May 23rd 2012
Location: Caloocan, Philippines





I usually leave stuner for a couple of minutes after selecting a chassis, letting it load first before doing anything, no lag after that. I'm not so sure why it lags at the start for me, I think I have a pretty decent system for it. (C2D @ 3.2GHz w/ 4GB RAM)

Haven't tried the mobile app for it, though, might get it later just to see how it fares compared to the web version.
PMEmail PosterUsers Website
Top
WRX22B1998
Posted: Jan 12 2015, 02:55 PM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,658
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (Antares @ 16 minutes, 6 seconds ago)
I usually leave stuner for a couple of minutes after selecting a chassis, letting it load first before doing anything, no lag after that. I'm not so sure why it lags at the start for me, I think I have a pretty decent system for it. (C2D @ 3.2GHz w/ 4GB RAM)

Haven't tried the mobile app for it, though, might get it later just to see how it fares compared to the web version.

if that's the case then it's likely just a bandwidth thing
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
Antares
Posted: Jan 12 2015, 03:14 PM
Quote Post


• MR-S •
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,539
Member No.: 8,468
Joined: May 23rd 2012
Location: Caloocan, Philippines





QUOTE (WRX22B1998 @ 19 minutes, 10 seconds ago)
if that's the case then it's likely just a bandwidth thing

Yeah, that might be it. If Lonewolf ran it well on a net cafe, probably just my home net that's a bit weak.
PMEmail PosterUsers Website
Top
Whitzwolf
Posted: Jan 12 2015, 06:27 PM
Quote Post


Yahallo! \^o^
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,813
Member No.: 8,312
Joined: Feb 11th 2012
Location: Japan





QUOTE (Antares @ 3 hours, 12 minutes ago)
Yeah, that might be it. If Lonewolf ran it well on a net cafe, probably just my home net that's a bit weak.

Probably right, its a detailed 3D model after all in a web browser so it's using the cache as well
PMEmail Poster
Top
Lonewolf
Posted: Jan 12 2015, 10:46 PM
Quote Post


Le Hopeless Romantic Wolfie
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,130
Member No.: 8,252
Joined: Jan 2nd 2012
Location: Philippines





I tried running this at home, C2Q @ 2.33Ghz with 2GB RAM
Ba~d, delays are at the worst level possible @.@

Additional processing power coming from the GPU maybe? Because at the moment, I only have a legacy GPU (GeForce 6500) put in.
CBF to swap it out for something more powerful than an 8500.
Overall system slow down too, with this old card.
PMEmail Poster
Top
WRX22B1998
Posted: Jan 13 2015, 03:40 AM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,658
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (Lonewolf @ 4 hours, 54 minutes ago)
I tried running this at home, C2Q @ 2.33Ghz with 2GB RAM
Ba~d, delays are at the worst level possible @.@

Additional processing power coming from the GPU maybe? Because at the moment, I only have a legacy GPU (GeForce 6500) put in.
CBF to swap it out for something more powerful than an 8500.
Overall system slow down too, with this old card.

oh hmmm ... well for reference im using an amd phenom x4 3.2ghz quad & msi radeon 6950...but i've got 8gb ram too

have a feeling the ram plays a part, what windows version you using ? XP/vista/7/8 ?
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
Deskyx
Posted: Jan 13 2015, 03:46 AM
Quote Post


Closet Weaboo
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,042
Member No.: 10,078
Joined: Sep 20th 2014
Location: Pittsburgh, PA





user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


Tried playing with the paints for the GTR. Didn't exactly come out as I wanted.
PMEmail Poster
Top
Antares
Posted: Jan 13 2015, 03:57 AM
Quote Post


• MR-S •
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,539
Member No.: 8,468
Joined: May 23rd 2012
Location: Caloocan, Philippines





QUOTE (Lonewolf @ 5 hours, 10 minutes ago)
I tried running this at home, C2Q @ 2.33Ghz with 2GB RAM
Ba~d, delays are at the worst level possible @.@

Additional processing power coming from the GPU maybe? Because at the moment, I only have a legacy GPU (GeForce 6500) put in.
CBF to swap it out for something more powerful than an 8500.
Overall system slow down too, with this old card.

If you're running a 64-bit OS then maybe that's the problem.
PMEmail PosterUsers Website
Top
Lonewolf
Posted: Jan 13 2015, 04:44 AM
Quote Post


Le Hopeless Romantic Wolfie
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,130
Member No.: 8,252
Joined: Jan 2nd 2012
Location: Philippines





The system is on XP x86
I'd be having more than 2GB RAM if I'm on x64 :lol2;

@Millenium Jade R34 - Try and limit your reflections bar to the 2nd character of the hex code, it'd come out glossy. From there, adjust the pearl effect to what's similar with metallic paints (probably around the 6th hex character)

Tip: Use the hex code characters as a means of measuring the intensities of the two bars.

If my explanation is confusing, just lower the bars and play around with the reflection :teehee:
PMEmail Poster
Top
nicotam
Posted: Jan 13 2015, 04:52 AM
Quote Post


Whatever...
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,033
Member No.: 8,717
Joined: Dec 20th 2012
Location: Malaysia





So delighted to discover...that one of my beloved WMMT cars has been recently released in the app ;D

user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


This post has been edited by nicotam on Jan 13 2015, 04:54 AM
PMEmail PosterUsers Website
Top
Antares
Posted: Jan 13 2015, 04:54 AM
Quote Post


• MR-S •
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,539
Member No.: 8,468
Joined: May 23rd 2012
Location: Caloocan, Philippines





@Lonewolf
Probably bandwidth like Phil said. I don't think it's the GPU since I already have a GTX650 and I'm still lagging when stuner is newly loaded.
PMEmail PosterUsers Website
Top
Lonewolf
Posted: Jan 13 2015, 05:05 AM
Quote Post


Le Hopeless Romantic Wolfie
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,130
Member No.: 8,252
Joined: Jan 2nd 2012
Location: Philippines





Oh well :teehee:

Oh! A Starion?! Imma go and see if it loads on Android too :lol:
They don't have a dedicated app by the way, just download 3D Car Tuner and Adobe AIR on Google Play, and add "stuner.net" as an external website in the app.
PMEmail Poster
Top
Antares
Posted: Jan 13 2015, 06:00 PM
Quote Post


• MR-S •
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,539
Member No.: 8,468
Joined: May 23rd 2012
Location: Caloocan, Philippines





For some reason, stuner's been real fine from startup now. Oh well, just gonna share a couple I've done. Still haven't experimented with the importing backgrounds and graphics.

user posted image
Image size reduced, original size: 960 x 540. Click here to view the image in its original dimension.

user posted image
Image size reduced, original size: 960 x 540. Click here to view the image in its original dimension.
PMEmail PosterUsers Website
Top
nicotam
Posted: Jan 16 2015, 09:38 PM
Quote Post


Whatever...
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,033
Member No.: 8,717
Joined: Dec 20th 2012
Location: Malaysia





QUOTE (WRX22B1998 @ Jan 12 2015, 07:33 PM)

user posted image
Image size reduced, original size: 1280 x 720. Click here to view the image in its original dimension.


i tried doing the background thing but ... yeah  :lol:

Dude your car's positioned as if it's like a plane taking off the road...odd :rolleyes:

The thing is that it sure takes a lot of work if you were to adjust the car on an imported background (especially the camera angles...massive adjustments needs to be done on the X/Y/Z angles and FOV in order the car is positioned well into the imported background)

Anyways I've remade the Starion I made earlier...this time decorating it with a close look of the Works sticker it has from WMMT B)

user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


Going to put the Namco sticker concept in another car...

This post has been edited by nicotam on Jan 17 2015, 07:34 AM
PMEmail PosterUsers Website
Top
Deskyx
Posted: Jan 16 2015, 11:26 PM
Quote Post


Closet Weaboo
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,042
Member No.: 10,078
Joined: Sep 20th 2014
Location: Pittsburgh, PA





QUOTE (nicotam @ 1 hour, 48 minutes ago)
Anyways I've remade the Starion I made earlier...this time decorating it with a close look of the Works sticker it has from WMMT B)

user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


Going to put the Namco sticker concept in another car...

Do you make the vinyls yourself?

user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


PMEmail Poster
Top
nicotam
Posted: Jan 17 2015, 07:33 AM
Quote Post


Whatever...
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,033
Member No.: 8,717
Joined: Dec 20th 2012
Location: Malaysia





QUOTE (Deskyx @ 8 hours, 6 minutes ago)
Do you make the vinyls yourself?

Yup...using Photoshop...like I said previously custom graphics can be imported into the app...but adjusting them to the right size proves to be a chore...its much easier to add and adjust custom vinyls with Photoshop (what I do is make a plain car first...take a few screenshots with it...and later add them on with Photoshop)

Also I used Google Search to find any logos/pictures that I plan to apply onto the car I made...usually getting them in PNG format as they're easily adjustable in Photoshop itself

This post has been edited by nicotam on Jan 17 2015, 07:37 AM
PMEmail PosterUsers Website
Top
Lonewolf
Posted: Jan 17 2015, 07:49 AM
Quote Post


Le Hopeless Romantic Wolfie
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,130
Member No.: 8,252
Joined: Jan 2nd 2012
Location: Philippines





Does this app read transparency (alphas) ?
There might be a way to import images without them being painted over by the car's color.
Try masking.
PMEmail Poster
Top
Whitzwolf
Posted: Jan 18 2015, 01:53 AM
Quote Post


Yahallo! \^o^
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,813
Member No.: 8,312
Joined: Feb 11th 2012
Location: Japan





RX-7 FD
user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.

user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.
PMEmail Poster
Top
Deskyx
Posted: Jan 18 2015, 02:16 AM
Quote Post


Closet Weaboo
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,042
Member No.: 10,078
Joined: Sep 20th 2014
Location: Pittsburgh, PA





QUOTE (Whitzwolf @ 22 minutes, 40 seconds ago)
RX-7 FD
user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.

user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.

What's with the wheel offset? Why no rear fenders?

Unless you like them that way.
PMEmail Poster
Top
Whitzwolf
Posted: Jan 18 2015, 02:26 AM
Quote Post


Yahallo! \^o^
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,813
Member No.: 8,312
Joined: Feb 11th 2012
Location: Japan





QUOTE (Deskyx @ 9 minutes, 44 seconds ago)
What's with the wheel offset? Why no rear fenders?

Unless you like them that way.

I didn't change those parameters oops lol

Fenders not needed
PMEmail Poster
Top
Deskyx
Posted: Jan 18 2015, 03:44 AM
Quote Post


Closet Weaboo
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,042
Member No.: 10,078
Joined: Sep 20th 2014
Location: Pittsburgh, PA





user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.
PMEmail Poster
Top
nicotam
Posted: Jan 19 2015, 07:10 AM
Quote Post


Whatever...
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,033
Member No.: 8,717
Joined: Dec 20th 2012
Location: Malaysia





QUOTE (Lonewolf @ Jan 17 2015, 11:49 PM)
Does this app read transparency (alphas) ?
There might be a way to import images without them being painted over by the car's color.
Try masking.

No idea...the built in import custom option in S-Tuner seems to be something basic...Photoshop's the better way to slap on some personal custom decals...more easier to adjust size and transparency

Made another one back in the weekend...got featured in the S-Tuner Facebook timeline page again just like the Fuji Speedway Starion above

user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


PMEmail PosterUsers Website
Top
J13
Posted: Jan 22 2015, 04:37 AM
Quote Post


Speed King
*******

Group: Members
Posts: 97
Member No.: 10,043
Joined: Aug 16th 2014
Location: Indonesia





Some of my Best Builds, and as you can see... Most of them are Itashas XD
user posted image
Image size reduced, original size: 2280 x 1497. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 1920 x 1080. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 1920 x 1080. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 1920 x 1080. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 1920 x 1080. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 1920 x 1080. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 1920 x 1080. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 1920 x 1080. Click here to view the image in its original dimension.
user posted image
Image size reduced, original size: 3920 x 2232. Click here to view the image in its original dimension.
PMEmail Poster
Top
nicotam
Posted: Jan 24 2015, 03:51 AM
Quote Post


Whatever...
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,033
Member No.: 8,717
Joined: Dec 20th 2012
Location: Malaysia





Woah that's some sick builds you've got there :o

Anyway here's another couple of builds I made:

Toyota 86 GT (unofficial model...apparently based on Mazda MX-5 platform)
user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


Mazda Savanna RX-3 (newly released official model)
user posted image
Image size reduced, original size: 1024 x 576. Click here to view the image in its original dimension.


This post has been edited by nicotam on Jan 25 2015, 06:25 AM
PMEmail PosterUsers Website
Top

Topic Options 4 Pages  1 2 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll