Welcome Guest ( Log In | Register ) Resend Validation Email


  Closed TopicStart new topicStart Poll

Thread Rating: 0 votes, 0.00 average.  Rate:  
  • Thread Rating: 0 votes, 0.00 average.  Rate:  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
> Wangan Maxi 5...This Early?, Namco's Decision?
 
What's Namco's decision regarding WMMT4 once WMMT5 releases internationally? (Assumption)
Skipping the last 2 Online Champion Matches and Local Arcade Challenges altogether. [ 2 ]  [18.18%]
Holding the last 2 OCMs back to back and skip the Local Arcade Challenges prior to WMMT5 release. [ 2 ]  [18.18%]
Holding the last 2 OCMs back to back and the Local Arcade Challenges in between the OCMs. [ 7 ]  [63.64%]
Total Votes: 11
  
faizdanyal
  Posted on Sep 4 2014, 05:45 AM
Quote Post


Wangan Legend
********

Group: Members
Posts: 130
Member No.: 8,928
Joined: Apr 3rd 2013
Location: Kuala Lumpur, Malaysia





According the info that I recently got from CYC (Malaysia's main arcade company), they said that Wangan Midnight Maximum Tune 5 will be released this October, which is surprising considering Namco haven't announced about the game's release nor pointing on the last 2 Online Champion Matches they still have to deal with to be same with Japan, not to mention they still are early in implementing the Local Arcade Challenges.

Now, assuming that Wangan Midnight Maximum Tune 5 confirmed to be released next month (still in the dark on the info), since there supposed to be 2 more OCMs left to follow Japan and with Local Arcade Challenges still in early stage, I can see 3 situations:
1. Namco will skip the last 2 OCMs and Local Arcade Challenges prior to WMMT5 release.
2. Namco will subsequently hold the last 2 OCMs in between one another, probably one week gap between each other between now and October and forget about the LACs.
3. Same with situation 2 but they will hold the LACs simulateniously with the OCMs.

Thoughts?
PMEmail PosterYahoo
Top
CarlRaven
Posted on Sep 4 2014, 05:42 PM
Quote Post


Mist at Dawn. Maybe in Greater Rifts.
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,279
Member No.: 9,078
Joined: Jun 3rd 2013
Location: Singapore





Voted for the third option.

WMMT5 isn't coming here anytime soon. So I guess they should still have time to hold the other two OCMs and the other LACs.
PMEmail Poster
Top
Gunma's 34
Posted on Sep 4 2014, 05:48 PM
Quote Post


a.k.a. MyogiWarrior34
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,226
Member No.: 4,759
Joined: Mar 7th 2009
Location: Makati, Philippines





If they are getting WMMT5 this early - expect this:

It's an exported Japanese cabinet with the JP OS / Codec linked to the JP network/server. Don't expect to be able to transfer your cards / passport data anytime soon if that's the case.

Until we actually get facts about MT5 International...

We've said it once, we'll say it again:

(IMG:http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/181/946/tumblr_ljd6qpdRTM1qawwqzo1_400.jpg)

user posted image
Image size reduced, original size: 1280 x 960. Click here to view the image in its original dimension.


This post has been edited by Gunma's 34 on Sep 4 2014, 05:56 PM
PMEmail PosterUsers WebsiteYahooMSN
Top
Spec-Vermillion
Posted on Sep 7 2014, 11:27 PM
Quote Post


Mysterion
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,745
Member No.: 8,905
Joined: Mar 26th 2013
Location: PHL





From the official page, they're holding a location test.. its MT5 as well.

This post has been edited by Spec-Vermillion on Sep 7 2014, 11:32 PM
PMEmail Poster
Top
weirdo808hi
Posted on Sep 7 2014, 11:35 PM
Quote Post


Request Title - PM Mods
**********

Group: Members
Posts: 303
Member No.: 727
Joined: Aug 30th 2007
Location: Hawaii





QUOTE (Spec-Vermillion @ 8 minutes, 6 seconds ago)
From the official page, they're holding a location test.. its MT5 as well.

Yes a Location Test in Hong Kong. IIRC the last time they did a location test for MT4 it still took them 3-5 months to release the game. Though this time could be quicker since the cabs are already there and all they need to do is swap out boards / hdds.

This post has been edited by weirdo808hi on Sep 7 2014, 11:36 PM
PMEmail PosterUsers WebsiteAOLMSN
Top
N643
Posted on Sep 9 2014, 12:04 AM
Quote Post


only used by a chinese guy who has nothing to do while playing the game
**********

Group: Core Members
Posts: 9,743
Member No.: 1,878
Joined: Jan 6th 2008
Location: an arcade with BG4 WMMT3 ID4





actually its cuz they need to setup online thats why it took so long
PMEmail Poster
Top
MilleChan
Posted on Sep 16 2014, 04:36 AM
Quote Post


No Talent
**********

Group: Advanced Members
Posts: 566
Member No.: 9,155
Joined: Jul 10th 2013
Location: Caloocan, Philippines





i think maxi 5 is only an update. It will not take 3-5 month to set up an update. but it may take a whole day for the cabs to be updated to maxi 5 depending on their net's dl speed.
PMEmail PosterYahoo
Top
fkn
Posted on Sep 18 2014, 11:31 PM
Quote Post


Shun Goku Satsu
**********

Group: Core Members
Posts: 5,984
Member No.: 2,331
Joined: Mar 3rd 2008
Location: Australia - ADELAIDEEEEE





QUOTE (MilleChan @ Sep 16 2014, 10:36 PM)
i think maxi 5 is only an update. It will not take 3-5 month to set up an update. but it may take a whole day for the cabs to be updated to maxi 5 depending on their net's dl speed.

Have u played MT5?
PMEmail PosterMSN
Top
Team_MegaStar
Posted on Oct 5 2014, 10:11 AM
Quote Post


God, I Wish That Were Me
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,045
Member No.: 7,173
Joined: Aug 5th 2010
Location: Summoner's Rift





MT5 Need to bring it to US. We still have DX+ for a long time.
PMEmail PosterMSN
Top

Topic Options  Closed TopicStart new topicStart Poll