Welcome Guest ( Log In | Register ) Resend Validation Email


Forum Rules Important Rules

55 Pages  « 52 53 54 55  ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Thread Rating: 1 votes, 5.00 average.  Rate:  
  • Thread Rating: 1 votes, 5.00 average.  Rate:  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
> PLAYERS, ASK QUESTIONS HERE!!, Second thread just bc
SukiBoyChoy
Posted: Jul 3 2018, 03:17 AM
Quote Post


WME Member
**

Group: Members
Posts: 16
Member No.: 10,824
Joined: Oct 8th 2017
Location: Philippines





QUOTE (WRX22B1998 @ 25 minutes, 32 seconds ago)
they look nice

lol some peeps said they're light and rigid wheels for battle :lol:
PMEmail Poster
Top
Tokuma
Posted: Jul 3 2018, 04:32 AM
Quote Post


Chaos Zone, Venom Legend
**********

Group: Members
Posts: 443
Member No.: 10,314
Joined: Jul 1st 2015
Location: Nowhere and Everywhere





QUOTE (SukiBoyChoy @ 1 hour, 3 minutes ago)
lol some peeps said they're light and rigid wheels for battle  :lol:

Welp, they must be misinformed, Dressup parts do not affect performance in any way in terms of speed, weight or anything like that, Namco themselves have even officially stated this multiple times:

user posted image
Image size reduced, original size: 706 x 201. Click here to view the image in its original dimension.


The only way to change your performance is the tuning screen just before a race via Power and Brakes
PMEmail Poster
Top
SukiBoyChoy
Posted: Jul 7 2018, 12:30 PM
Quote Post


WME Member
**

Group: Members
Posts: 16
Member No.: 10,824
Joined: Oct 8th 2017
Location: Philippines





Fastest way to rank up? Also how do I get an aura? TIA!
PMEmail Poster
Top
WRX22B1998
Posted: Jul 7 2018, 05:56 PM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,660
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (SukiBoyChoy @ Today, 6:30 AM)
Fastest way to rank up? Also how do I get an aura? TIA!

if you haven't done any already, probably japan challenge.

and depending on which aura you mean, the mileage one or the VS grade one. the mileage one you get at 5000km and it grows every 5000. the VS grade one is based off the medals you win from battle (gold worth 5, silver 3, bronze 2 and black 1). once you have 200 points you'll get to VS 1st grade and get the hawk.

for more info on the vs aura check out this guide (originally posted on facebook group somewhere but i made it into pdf so it's easier to use on phone)
https://www80.zippyshare.com/v/ZSLOYsB2/file.html
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
SukiBoyChoy
Posted: Jul 8 2018, 02:14 AM
Quote Post


WME Member
**

Group: Members
Posts: 16
Member No.: 10,824
Joined: Oct 8th 2017
Location: Philippines





QUOTE (WRX22B1998 @ 8 hours, 17 minutes ago)
if you haven't done any already, probably japan challenge.

and depending on which aura you mean, the mileage one or the VS grade one. the mileage one you get at 5000km and it grows every 5000. the VS grade one is based off the medals you win from battle (gold worth 5, silver 3, bronze 2 and black 1). once you have 200 points you'll get to VS 1st grade and get the hawk.

for more info on the vs aura check out this guide (originally posted on facebook group somewhere but i made it into pdf so it's easier to use on phone)
https://www80.zippyshare.com/v/ZSLOYsB2/file.html

What happens if you finish the japan challenge though, does it reset?
PMEmail Poster
Top
vash944
Posted: Jul 8 2018, 05:42 PM
Quote Post


Danmaku Racer
**********

Group: Core Members
Posts: 7,371
Member No.: 8,599
Joined: Sep 4th 2012
Location: Philippines





QUOTE (SukiBoyChoy @ Today, 2:14 AM)
What happens if you finish the japan challenge though, does it reset?

finishing Japan Challenge will reset the stages into a different loop... since WMMT5DX they changed the loops into season...


Kinda the same logic as Story mode that if you finish stage 60 but it starts another loop but numbering still goes to 61 as first stage
PMEmail PosterUsers Website
Top
SukiBoyChoy
Posted: Jul 18 2018, 03:23 AM
Quote Post


WME Member
**

Group: Members
Posts: 16
Member No.: 10,824
Joined: Oct 8th 2017
Location: Philippines





Can you return stamp to yourself? Like a different car on your banapass?
PMEmail Poster
Top
nel3
Posted: Jul 18 2018, 12:22 PM
Quote Post


WME C1 Runner
****

Group: Members
Posts: 39
Member No.: 10,913
Joined: Mar 7th 2018
Location: Update Profile





some quick questions here. i recently got a 180sx 400hp just to vs the 3 guest challenger for the fun of it. i later plan on getting a mr-2 for a FT car. how do the 180sx and mr2 fare on speed and handling?

the local arcade i go to has a back order of MT5 cards for a month or so and i was hoping to get another card to use my main discards to mess around with an mr2 and a pajero for some fun battles. they havent been able to get any new cards for some time to restock. i read that AS8 AIME cards are pretty much the same card as the MT5 banana pass cards. obviously they run on their respective game servers (and graphic design) but can the 2 blank cards be used on either AS8 or MT5DX?
PMEmail Poster
Top
vash944
Posted: Jul 18 2018, 02:52 PM
Quote Post


Danmaku Racer
**********

Group: Core Members
Posts: 7,371
Member No.: 8,599
Joined: Sep 4th 2012
Location: Philippines





QUOTE (nel3 @ 2 hours, 29 minutes ago)
some quick questions here. i recently got a 180sx 400hp just to vs the 3 guest challenger for the fun of it. i later plan on getting a mr-2 for a FT car. how do the 180sx and mr2 fare on speed and handling?

the local arcade i go to has a back order of MT5 cards for a month or so and i was hoping to get another card to use my main discards to mess around with an mr2 and a pajero for some fun battles. they havent been able to get any new cards for some time to restock. i read that AS8 AIME cards are pretty much the same card as the MT5 banana pass cards. obviously they run on their respective game servers (and graphic design) but can the 2 blank cards be used on either AS8 or MT5DX?

Namco also stated it that you can use AiME card number/code on register on their BanaPass site on respective games

So most likely it should work it only uses the same system and only access by the card's number/code


PMEmail PosterUsers Website
Top
nel3
Posted: Jul 18 2018, 05:41 PM
Quote Post


WME C1 Runner
****

Group: Members
Posts: 39
Member No.: 10,913
Joined: Mar 7th 2018
Location: Update Profile





QUOTE (vash944 @ 2 hours, 48 minutes ago)
Namco also stated it that you can use AiME card number/code on register on their BanaPass site on respective games

So most likely it should work it only uses the same system and only access by the card's number/code

thank you for the reply. while id love for AS8 to head to Canada again (extremely wishful thinking) the arcade owner/operator might be able to get some AS cards if they can find out the right connections providing it might have a quicker delivery date than backlogged MT5 DX cards. even using a AS card for MT5 would be cool for me to have. i still want to get a second card for MT5, it doesnt really matter if its an MT5 or AS8 design. atleast i notified the person who can arrange for more card replacement alternatives last time i played there.

i just hope it doesnt take too long for any new cards to be restocked. i want to start a MR2 but would rather save $9 using a discard option on a 2nd car than put $20 to do the first 20 stories over again. i could ask another player there for a discarded car but i still wont have a 2nd MT5 card in my collection. i still have plenty left to do with my current garage/card R33 and FD to contend with in the meantime.
PMEmail Poster
Top
SukiBoyChoy
Posted: Jul 23 2018, 05:15 AM
Quote Post


WME Member
**

Group: Members
Posts: 16
Member No.: 10,824
Joined: Oct 8th 2017
Location: Philippines





How do I get a name change ticket? Or is it a Japan exclusive?
PMEmail Poster
Top
WRX22B1998
Posted: Jul 25 2018, 03:37 AM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,660
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (SukiBoyChoy @ Jul 18 2018, 09:23 PM)
Can you return stamp to yourself? Like a different car on your banapass?

not on the same banapass but if you got another one you can.

QUOTE
How do I get a name change ticket? Or is it a Japan exclusive?

^ that
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
nel3
Posted: Jul 25 2018, 04:39 PM
Quote Post


WME C1 Runner
****

Group: Members
Posts: 39
Member No.: 10,913
Joined: Mar 7th 2018
Location: Update Profile





can someone please explain WTh happened here? i was trying to get today's daily title of "Blue Hawaii" onto my 180sx. i got on all 4 machines looking for the title i want and im not getting the right title with the daily titles. for some reason the titles offered to me are those for Jul 26 and not the 25th. can this be because the internal time on the machine is set incorrectly?
PMEmail Poster
Top
WRX22B1998
Posted: Jul 27 2018, 04:17 AM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,660
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (nel3 @ Yesterday, 10:39 AM)
can someone please explain WTh happened here? i was trying to get today's daily title of "Blue Hawaii" onto my 180sx. i got on all 4 machines looking for the title i want and im not getting the right title with the daily titles. for some reason the titles offered to me are those for Jul 26 and not the 25th. can this be because the internal time on the machine is set incorrectly?

the time and day for the daily titles i think is local to japan?

that's the only thing i can guess.
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
nel3
Posted: Jul 30 2018, 09:54 PM
Quote Post


WME C1 Runner
****

Group: Members
Posts: 39
Member No.: 10,913
Joined: Mar 7th 2018
Location: Update Profile





QUOTE (WRX22B1998 @ Jul 27 2018, 04:17 AM)
the time and day for the daily titles i think is local to japan?

that's the only thing i can guess.

thank you for the reply, it sounds like a plausible answer. even the arcade owners here dont know what the time setting is on the machines. i didnt think about that idea though i do recall getting the correct daily title in the past but i must have gone there real early after they opened for the day.
PMEmail Poster
Top
Xago
Posted: Aug 5 2018, 11:06 PM
Quote Post


WME Metropolitan Runner
******

Group: Members
Posts: 56
Member No.: 10,736
Joined: May 17th 2017
Location: Macau





Hi, was browisn through the web and found that I can get my dressup part to level 1000? I thought level 50 was the max? If so, how do I get it past 50? Thanks
PMEmail Poster
Top
vash944
Posted: Aug 5 2018, 11:27 PM
Quote Post


Danmaku Racer
**********

Group: Core Members
Posts: 7,371
Member No.: 8,599
Joined: Sep 4th 2012
Location: Philippines





QUOTE (Xago @ 21 minutes, 2 seconds ago)
Hi, was browisn through the web and found that I can get my dressup part to level 1000? I thought level 50 was the max? If so, how do I get it past 50? Thanks

in WMMT5DX+ level 55 is the max DU level attained... I'm pretty sure there is no DU gauge after attaining max level

unlike the older installment especially WMMT3DX+ wherein it can go further... I do remember doing that much on my Z34 that it reached more than level 200++
PMEmail PosterUsers Website
Top
Xago
Posted: Aug 8 2018, 02:18 AM
Quote Post


WME Metropolitan Runner
******

Group: Members
Posts: 56
Member No.: 10,736
Joined: May 17th 2017
Location: Macau





One question, I thought we get a new body color every 60 games? Iím on 420 races but havenít received a new one, am I missing something? My car is the RX-7 Tye R Bathurst R
PMEmail Poster
Top
WRX22B1998
Posted: Aug 8 2018, 03:16 AM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,660
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (Xago @ Today, 8:18 PM)
One question, I thought we get a new body color every 60 games? Iím on 420 races but havenít received a new one, am I missing something? My car is the RX-7 Tye R Bathurst R

go check the terminal your colours will be there.
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
Xago
Posted: Aug 8 2018, 05:42 AM
Quote Post


WME Metropolitan Runner
******

Group: Members
Posts: 56
Member No.: 10,736
Joined: May 17th 2017
Location: Macau





QUOTE (WRX22B1998 @ 2 hours, 25 minutes ago)
go check the terminal your colours will be there.

Yeah I know, but if itís every 60 games, I shouldíve received a new one by now
PMEmail Poster
Top
WRX22B1998
Posted: Aug 9 2018, 12:33 AM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,660
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (Xago @ Yesterday, 11:42 PM)
Yeah I know, but if itís every 60 games, I shouldíve received a new one by now

Unless you already have all the colours? Just go check the terminal and if your colours aren't there then worry about it

Doesn't really make sense though if you played that many games then you would've gotten the colours.

This post has been edited by WRX22B1998 on Aug 9 2018, 02:07 AM
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
vash944
Posted: Aug 9 2018, 03:51 PM
Quote Post


Danmaku Racer
**********

Group: Core Members
Posts: 7,371
Member No.: 8,599
Joined: Sep 4th 2012
Location: Philippines





QUOTE (Xago @ Yesterday, 5:42 AM)
Yeah I know, but if itís every 60 games, I shouldíve received a new one by now

Again the 60 game count starts when you play almost anything and retiring except winning a VS battle, that only part doesn't count

PMEmail PosterUsers Website
Top
nel3
Posted: Aug 10 2018, 10:31 PM
Quote Post


WME C1 Runner
****

Group: Members
Posts: 39
Member No.: 10,913
Joined: Mar 7th 2018
Location: Update Profile





while were on the topic of color changes, i didnt know you can change colors at the terminal. i only thought you had 1 chance every 60 games on the game machine itself. if so what are the limits to the color changes on the terminal? can you change it on any whim or does it limit you to a few changes every predetermined pacing?
PMEmail Poster
Top
vash944
Posted: Aug 10 2018, 11:58 PM
Quote Post


Danmaku Racer
**********

Group: Core Members
Posts: 7,371
Member No.: 8,599
Joined: Sep 4th 2012
Location: Philippines





QUOTE (nel3 @ 1 hour, 27 minutes ago)
while were on the topic of color changes, i didnt know you can change colors at the terminal. i only thought you had 1 chance every 60 games on the game machine itself. if so what are the limits to the color changes on the terminal? can you change it on any whim or does it limit you to a few changes every predetermined pacing?

actually it's pretty easier to change colors in the Game Cabinet version than Terminal version
PMEmail PosterUsers Website
Top
nel3
Posted: Aug 12 2018, 08:30 PM
Quote Post


WME C1 Runner
****

Group: Members
Posts: 39
Member No.: 10,913
Joined: Mar 7th 2018
Location: Update Profile





QUOTE (vash944 @ Aug 10 2018, 11:58 PM)
actually it's pretty easier to change colors in the Game Cabinet version than Terminal version

thank you very much, i was still in the MT4 frame of mind where you only have one chance thru the actual game machine. i knew the access terminal made customization so much easier but i wasnt aware car color was one of those shortcuts. i dont recall seeing how the game cabinet makes it easier if its not on a 60 race interval spacing. was it in the car info screen?
PMEmail Poster
Top

Topic Options 55 Pages  « 52 53 54 55  Reply to this topicStart new topicStart Poll