Welcome Guest ( Log In | Register ) Resend Validation Email


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Thread Rating: votes, 0.00 average.  Rate:  
  • Thread Rating: votes, 0.00 average.  Rate:  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
> Transferring Car Data
Aircoll
Posted: Dec 19 2017, 04:17 PM
Quote Post


Wanderer

Group: Members
Posts: 4
Member No.: 10,867
Joined: Dec 14th 2017
Location: Update Profile





Following up to my previous post (here: https://wmexpressway.net/index.php?showtopi...0&#entry772924)

I have recently registered my card to contain data for AUS (ASIA(others)), however doing so on the wrong card. The story is before leaving Indonesia, I asked if I can borrow my friend's card and forgot to give it back to him. The car I registered for the ASIA(Others) server was on his card, not mine.

So what I know is I can transfer the car data to my card via terminal or the bannapassport/wanganmaxi website. What I don't know is, will that also transfer the data from the IDN server and reset the card or not? Also do I need to use a new card for this or can I just use my old one? If anyone knows this then please do tell me. Thx!
PMEmail Poster
Top
WRX22B1998
Posted: Dec 19 2017, 10:54 PM
Quote Post


22B - Ultimate Impreza
**********

Group: Core Members
Posts: 12,666
Member No.: 4,234
Joined: Dec 21st 2008
Location: Sydney, NSW, Australia.





QUOTE (Aircoll @ Today, 11:17 AM)
Following up to my previous post (here: https://wmexpressway.net/index.php?showtopi...0&#entry772924)

I have recently registered my card to contain data for AUS (ASIA(others)), however doing so on the wrong card. The story is before leaving Indonesia, I asked if I can borrow my friend's card and forgot to give it back to him. The car I registered for the ASIA(Others) server was on his card, not mine.

So what I know is I can transfer the car data to my card via terminal or the bannapassport/wanganmaxi website. What I don't know is, will that also transfer the data from the IDN server and reset the card or not? Also do I need to use a new card for this or can I just use my old one? If anyone knows this then please do tell me. Thx!

you can only transfer to a blank banapass. so if you were planning to move your non-indonesia data to the same banapass as the one with the indonesia data you're out of luck

also when you transfer it moves all the data of that banapass to the new one you can't pick and choose like Car A/B but not C

This post has been edited by WRX22B1998 on Dec 19 2017, 10:55 PM
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
Top
Aircoll
Posted: Dec 21 2017, 01:03 PM
Quote Post


Wanderer

Group: Members
Posts: 4
Member No.: 10,867
Joined: Dec 14th 2017
Location: Update Profile





QUOTE (WRX22B1998 @ Dec 19 2017, 10:54 PM)
also when you transfer it moves all the data of that banapass to the new one you can't pick and choose like Car A/B but not C

So transferring will include ALL of my IDN and AUS data to the new banapass card? Or does it only transfer the data on the current server I am logged in at? I only have one car that I want to transfer so I can return my friend's card without the car data I saved for the international server by accident.
PMEmail Poster
Top
dos4te
Posted: Dec 24 2017, 02:30 AM
Quote Post


Legendary Emperor
*********

Group: Members
Posts: 287
Member No.: 10,580
Joined: Aug 5th 2016
Location: Indonesia





QUOTE (Aircoll @ Dec 20 2017, 08:17 AM)
Following up to my previous post (here: https://wmexpressway.net/index.php?showtopi...0&#entry772924)

I have recently registered my card to contain data for AUS (ASIA(others)), however doing so on the wrong card. The story is before leaving Indonesia, I asked if I can borrow my friend's card and forgot to give it back to him. The car I registered for the ASIA(Others) server was on his card, not mine.

So what I know is I can transfer the car data to my card via terminal or the bannapassport/wanganmaxi website. What I don't know is, will that also transfer the data from the IDN server and reset the card or not? Also do I need to use a new card for this or can I just use my old one? If anyone knows this then please do tell me. Thx!

so i guess it's something like this:
your card = idn only
friend card = idn and your asia (other) data
data between different regions are stuck in the same card, and cannot be separated in any way, thus the only solution to your issue is either buy your friend's card or start over on your card instead.
PMEmail PosterAOLYahooMSN
Top
N643
Posted: Dec 25 2017, 07:56 AM
Quote Post


only used by a chinese guy who has nothing to do while playing the game
**********

Group: Core Members
Posts: 9,751
Member No.: 1,878
Joined: Jan 6th 2008
Location: an arcade with BG4 WMMT3 ID4





If u have more then one data then u must register it on the right website for each data

Also do u clear cookies, I manage to get OG China data back when I first lost it (duo data and I was sort of in same shoe as u) due me not clearing my cookies and history on my laptop (it was a very lucky shot and I got it)
PMEmail Poster
Top

Topic Options  Reply to this topicStart new topicStart Poll